Friday, 2 July 2010

Winner KhairunShop Giveaway Purchase



the winner for KhairunShop Giveaway purchase is..
no.6
Norsharniza


congratulation dear..
i'll post next week..
yg lain jangan berkecil hati..lain kali KhairunShop buat giveaway lagi..
tqvm

3 comments:

Izzlin said...

adoi~ tak de luck la...

Sha said...

Ya Allah... tak ingat langsung pasal giveaway ni... dan mmg tak pernah terpikir pun nak dpt giveaway ni... tiba2 jer abg poslaju dtg tadi antar parcel... heran, sapa pulak antar barang ni... takde beli apa2 pun lately (yg antar ke rumah ler... antar ke opis ada... hehehe) tq ya... rezeki... first time dpt giveaway ni...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment